Heynderick Koenraad BV (Tormetal)
Import & Export Kantoormeubelen/Lockers en werkplaatsmeubilair

Over tormetal

Wat en wie zijn we? 

Tormetal is een familiebedrijf, groothandel van low budget kantoor- en werkplaatsmeubelen.

Ons bedrijf werd opgericht in 1991 met de bedoeling het aanbieden van de hoogst kwalitatieve low budget meubelen. In de jaren dat we actief zijn, is Tormetal een grote naam voor de distributie van alle soorten low budget meubelen in Belgie, Nederland, Frankrijk, Luxemburg enz..

Ons doel is om verder te gaan met de hoogste kwaliteitsnorm, service en klanttevredenheid in de meubelindustrie.

 

Voor wat staan we?

We zijn overtuigd van het behoud van de klantenservice en bieden alleen top low budget producten aan van grote fabrikanten gebaseerd op hun reputatie, kwaliteit, service, selectie en betrouwbaarheid.

Rechtstreekse aankoop zorgt ervoor dat u als klant kwaliteitsmeubelen aankoopt aan uiterst lage prijzen. Met een aanvoer van ongeveer 3 containers goederen per week hebben wij dan ook een permanente voorraad die op heden zeer belangrijk is. Ieder detail  van uw order zal perfect uitgevoerd worden en zorgen voor 100% klanttevredenheid. Wij waarderen onze klanten en zijn ervan overtuigd dat zij het beste verdienen en dit kunnen wij aanbieden.

 

Speciaal en op maat

Speciale en niet standaard items nodig?

Wij ontwerpen volgens de wens van de klant een schets en na goedkeuring laten wij produceren. Voor meer inlichtingen, gelieve ons te contacteren.

 

Service

We zien iedere klant als klant voor het leven, versterken voortdurend deze aanpak en verzekeren een complete tevredenheid. Zowel grote en kleine bestellingen zijn welkom en worden op dezelfde manier behandeld.

 

Klanten

Wij zijn actief in verschilende sectoren zoals autoconstructeurs, ziekenhuizen, onderwijs, stedelijke diensten, verzorging, bouwpromotoren, metaalconstructeurs, pharmaceutische bedrijven, enz...

Vragen of suggesties? Aarzel niet om ons te contacteren. Klantenfeedback is voor ons zeer belangrijk. Het laat ons toe onze klanten iedere dag beter van dienst te zijn.

U wenst een bezoek, voorstelling van onze producten? Laat het ons gerust weten en we maken een afspraak.